Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

1.részlet

Japánban vagyok egy plazaba,húgommal,épp karácsonyfát választunk de a bolt tulajdonosa kirabolja a kocsit.látom de hagyom.túl kicsi fát kapunk,ki akarom cserélni egy nagyobbra,ám a boltos haragra gerjed es üldözőbe vesz.nem tudom miért de menekülni kezdtem.futni nem tudtam,hát repültem a plafon alatt közvetlen.nem éreztem magam itt biztonságban.a n plazaban egyetlen hely volt ahol nem találhat meg:A maláj férfiak küzdőterme.ide nem lehet bejutni.hiába probalkoztam.így hát kitortem egy ablakot és repültem nagyon magasan es gyorsan.de a férfi utolért es lezuhantunk.egy kocsi tetején landoltunk,Thaiföldön.(?!?)

2.Az iskolába voltam,rajz órán.Sok tuzelo bennt volt a terembe.egyszer csak lángra lobbant,en orditottam a többiek örültek.mindenki kimenekült csak egy társam nem.a barátai cserben hagytak en nagy nehezen kirangattam.a cuccaim amik benntégtek azokat rettenetesen sajnáltam.

3.a szüleimmel haza felé a régi házunk felé tartottunk,mikor megpillantottam a szerelmem.A parkolóban volt.Elkezdtem menni,de ő utánam jött es mikor megbizonyosodtam róla nagy nehezen hogy engem követ megálltam kérdezte hogy megyek-e edzésre majd rámírt chaten...

Vajon mit jelenthetnek???

2014. nov. 30. 19:53
 1/1 anonim ***** válasza:

A Gúgli a barátod!

Ha tudni akarod, dolgozz meg érte!

[link]

2014. nov. 30. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!