Magyarazat az alomra?
Figyelt kérdés
Mar 1 szer leirtam csak akkor nem voltak ertelmes valaszok... Szval a lenyeg hogy valosagban utalom menekulok a jelenletebol, alomban pedig forditva. (almomban ha kell még az eletet is megmentenem ) ez akkor hogy van ? Valosagban nagyon nagyon es nem vicc NAGYON NEM BIROMMMMM !2014. nov. 24. 22:39
1/13 anonim válasza:
Ebből gyerek lesz...
Múltkor mit válaszoltam, már nem emlékszem...
2/13 A kérdező kommentje:
Mar megint te XD ahhh soha nem kapok ertelmes valaszokat !.. :| feladom XD . !
2014. nov. 24. 22:52
3/13 anonim válasza:
Múltkor sem válaszoltál. Utána néztem :D
Valdd be, hogy szereted :P
4/13 A kérdező kommentje:
1. Irtam , 2. Mas valasz ? :)
2014. nov. 24. 22:58
5/13 A kérdező kommentje:
Na jo mind 1. Csak kivancsi voltam miert van ilyen almom.
2014. nov. 24. 23:02
6/13 anonim válasza:
Minden vágyad, hogy letépje a ruhád és egész éjjel szeretkezzetek vadul, szenvedélyesen. És idegesít, hogy csak álom...Csak a testéd kívánnád...
7/13 A kérdező kommentje:
Most leulok es megvarom a poent. Ha nincs ertelmes normalis valaszod akkor nem kell irogatni. Nem azt irtam hogy szeretem es stb... !mind 1 joejt
2014. nov. 24. 23:07
8/13 anonim válasza:
De ha nem írsz semmit az álmodról, akkor mire válaszoljak?
Én csak arra tudok gondolni, ahogy szexltek.
Azt jelenti az álmod, hogy kettős érzéseid vannak. Szeretnéd nem utálni azt az embert.
9/13 anonim válasza:
A " nem bírom, utálom" és a "szeretem, kell" -t csak egy hajszál választ el. A kevéske információ foszlányból ítélve szeretnéd utálni , vagy utálod is a személyt mégis érdekel sőt vonz , ezt tükrözi az álmod is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!