Hogyan tudok tudatosan álmodni?
Figyelt kérdés
Tudom hogy mi az és a [link] - n találtam technikákat de nem sikerül.Melyik lenne a legkönnyebb technika a Valóságteszt után?2014. nov. 22. 16:23
11/18 Legoman válasza:
Akkor marad a gyakorlás. Gyakorold azokat a technikákat, amik az oldalon vannak, amiket linkeltél. :)
12/18 A kérdező kommentje:
De nehéz és hiába próbálom nem jön össze
2014. nov. 22. 20:54
13/18 Legoman válasza:
Gyakorlás teszi a mestert. :)
14/18 anonim válasza:
ha ahhoz is lsta vagy hogy megnézd mit válaszoltak már erre a kérdésre akkor nagyjából sehogy se fogsz tdatosan álmodni.
Mert ehhez kitartás kell, meg tudni kell írni olvasni.
Ne légy lusta utánanézni!
15/18 A kérdező kommentje:
Utána néztem meg el is olvastam amiket írtatok!Nem vagyok lusta! Már kb. 2-3 hete próbálgatok néhány módszert,de nem sikerül.
2014. nov. 24. 16:28
16/18 Legoman válasza:
Ne úgy állj a dolgokhoz, hogy nem fog sikerülni, hanem úgy hogy sikerülni fog. Ha eleve rosszul állsz a dolgokhoz, persze, hogy nem fog sikerülni. Tudsz tudatosan álmodni, éppen ezért nem megtanulni, hanem használni kell csak a képességed. Az internet, csak azt mutatja meg, hogyan használd. Nem magát a képességet tanulod, hanem a technikáját. A kettő nem ugyanaz.
17/18 A kérdező kommentje:
Hát nem állok úgy hozzá,hiszem hogy sikerülhet,csak sokat kell gyakorolni,és a sok gyakorlás meghozza a gyümölcsét
2014. nov. 25. 15:05
18/18 Legoman válasza:
Szebben nem is mondhattam volna. :D
Sok sikert hozzá és jó gyakorlást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!