Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Féltem a hidaktól?

Féltem a hidaktól?

Figyelt kérdés
Visszatérő elem az álmaimban, hogy át kell kelnem egy eléggé absztrakt módon kiépített hídon. Esetleg régen volt egy rossz élményem egy hídon, vagy híd körül? Ébren minden nap átkelek egy nagyobb hídon a munkahelyre menet, és nem érzek semmi kellemetlent. Sőt, szabadidőmet gyakran töltöm egy hasonló méretű, de sokkal kisebb forgalmú hídon, és annak környékén. Valaki meg tudná magyarázni, hogy mégis miért álmodok ilyeneket a hidakról?

2014. nov. 11. 19:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ne aggódj.Nem lehet hogy egyszer megijedtél? Lehet csak azért álmodsz ilyeneket mert nap mint nap látsz hidakat és az agyad kitalálta ezt a hülyeséget. Ha meg még is történt valami akkor csak ezért volt mert féltél és lehet hogy annyira megijedtél hogy nyomot hagyott benned és ezért álmodtál ilyet.
2014. nov. 11. 19:39
 2/4 Legoman ***** válasza:

A lényeg nem maga a híd az álomban, hanem, hogy hova vezet és honnan.

Azt jelenti, hogy nehezen tudsz elszakadni a jelenlegi életedtől, de előbb utóbb az életednek egy új fejezete fog születni, akármennyire is próbálod húzni az időt.

De persze ez csak féljelentés, mivel nem tudom honnan hova vezet a híd.

2014. nov. 11. 20:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Te a változástól félsz, egy lépés megtételétől.

Tisztáznod kell magadban, h hová félsz átkelni.

2014. nov. 12. 01:38
 4/4 anonim válasza:
Szerintem nem mindig igazak az álmos könyvek. Viszont lehet kapcsolata az előző életeddel, vagy azzal, ami a hídon túl vár Rád. Esetleg félelemmel, vagy valaki hiányától.
2014. dec. 1. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!