Rosszat jelenthet?
Figyelt kérdés
sziasztok. nemrégiben egy nagyon furcsa de rémisztő álmom volt. egy iskolában vtam. óra volt, 1x csak kiválaszt a tanár engem meg 4-5 embert és felszólit h azonnal hagyjuk el az épületet mert fel fog robbanni..néztem értetlenül. a többiek tudták h ez lesz de csak mosolyogva ültek a padjukban. mi akiknek szóltak elkezdtünk menekülni..az ablakon át!! amikor kiértem szaladtam, szaladtam de olyan érzésem volt mintha nem haladnék egy métert sem...aztán 1x csak, nemtudom h h odaértem egy idegen házhoz, bementem és a tesóm volt benne. elmeséltem neki mitörtént, ő felhivott vkit a mobilján, erre felébredtem..ez volt az egyik..aztán mostanába nagyon sokat álmodom azt h szaladok vki/vmi elől de nem nagyon haladok szintén egy métert se..mintha vmi visszafogna..legutobb pedig a sátánnal álmodtam...láttam őt, és hallottam a félelmetes kacaját..szerintetek??2014. nov. 10. 08:57
1/2 anonim válasza:
Az ilyen rossz érzés :/
ne nézz horror fílmeket..
Meg próbálj ne stresszelni! a félelmeiddel meg nézz szembe.. vagy felejtsd el őket.. engedd eel!
próbálj nyugodtan élni.. félelmek nélkűl..
remélem elmulnak a rossz állmaid.. nézz magadba, és döntsd el miért vannak ezek.. és segíts magadon
2/2 anonim válasza:
Van egy jó módszer, hogy ha nem tudsz haladni álmodban.
Próbálj meg visszafelé menni.
Illetve gondlkozz azon, hogy hogyan kerültél oda ahol vagy.
"legutobb pedig a sátánnal álmodtam"
Hogy nézett ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!