Mit jelenthet az ha azt álmodtam hogy? A többi lent
Figyelt kérdés
két erős kar szorít le az ágyhoz,nem tudok felkelni. kiabálnék de nem tudok. anyum is átélte. halott rokon járt haza? lehet,nem is álom volt?2014. nov. 5. 18:38
1/5 anonim válasza:
Csak két kar, vagy tartozott hozzá más is?
2/5 anonim válasza:
Azt, hogy valószínűleg a lakásban valahol a felső test többi darabja.
3/5 anonim válasza:
Ez lidércnyomás, vagy alvásparalízis.Nem feltétlenül álom, de jelentése nincs.
4/5 anonim válasza:
Ha nem haragszol, itt válaszolok, nem privátban. Szóval ugyanígy küldtél nekem a múltkor egy privát levelet, amikor azt kérdezted, hogy mit jelent az az álom, hogy csalod a férjed. Namost lehet az ő karja szorított le, mert rájött, hogy mással álmodsz. Esetleg vágysz valami erotikára, és vágysz arra, hogy leszorítson egy erős férfi kar. Pedig a múltkor annyit írtam kommentbe, hogy szeretitek-e egymást. De akkor minek felfújni a jelentéktelen álmot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!