Miért ölök gyakran álmomban?
Nagyon rossz érzés mikor felkelek, tudni hogy múlt éjjel megint kiirtottam a családom :( egyre gyakrabban vannak ilyen álmaim, vagy én ölöm meg őket vagy valaki más. De volt már hogy másokat is öltem nem csak a családom. A legutóbbiban megöltem mindenkit kivéve apát és felhívtam hogy milyen szörnyűség történt, a rendőrségre is betelefonáltam és eljátszottam hogy mennyire magam alatt vagyok, sírtam de ha nem látta/hallotta senki röhögtem, mosolyogtam. A gyilkos fegyverre is gondoltam (egy kés, mindenkit szíven szúrtam vele) próbáltam eltüntetni.
Nagyon rossz így felébredni :( ma reggel is szaladtam ki hogy mindenki épségben egyben van-e. Mit csináljak hogy ne álmodjak ilyeneket?
Okozhatja egy gyengébb démon, de talán szellem is bár kétlem.
HA semmilyen formában nem is gondolsz a fent említett dolgokra, tehát nem tennéd meg, akkor érdemes egy szentelt gyertyát meggyújtani, hagyd szépen leégni és utána aludj egyet.
Az elfojtott indulatok. Mivel a világ igazságtalan, ezért a düh mindenkit elér. Még a legszelídebb emberben is vannak indulatok, s neked úgy látszik, így nyilvánul meg, hogy álmaidban ölsz.
Ahogy írtad, hogy kés a szívben módon ölsz álmaidban, azt jelentheti, hogy attól tartasz, hogy másoknak okozol csalódást, hogy másokat bántasz meg. Ez egyfajta megfelelési kényszer, ami nagyon sok indulatot és dühöt kelt.
Hogy apukád a kivétel, jelentheti azt, hogy vele jössz ki a legjobban, ővele a leginkább a megyegyező a véleményed.
Szerintem próbáld meg jobban elfogadni önmagad olyannak, amilyen tényleg vagy, mozogj sokat friss levegőn, a nyugodt séták a természetben vagy a parkban mindig jót tesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!