Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Jelent valamit ez az álom?

Jelent valamit ez az álom?

Figyelt kérdés

Egy romos épületben álltam három fiúval és egy kislánnyal. Olyan érzésem volt, mintha háború lenne. Féltünk, mert valami óriás ágyúszerűség állt az épület előtt, és ránk célzott. A fiúk nyugodtak maradtak, de a kislány pánikba esett. Volt egy hátsó ajtó, amit eddig észre sem vettem, azon szaladt ki. Utánafutottam, mert éreztem, csak arra tudok menekülni. Kimentem egy bejárati ajtón, és láttam, hogy a kislány az aknák elhelyezkedését nézi egy térképen. Vetettem rá egy pillantást, majd továbbmentem. Az ajtón túl tőlem kb. tíz méterre egy kertkapu volt és az odavezető úton alá volt aknázva. Lehasaltam, és kúszva tettem meg az utat. Kinyitottam a kaput, de előttem volt még egy utcaajtó. Az addig lévő 20 métert lehajolva, futva tettem meg. Félúton jártam, amikor robbanást hallottam és éreztem, a kislányhalott. Kimentem az utcaajtón, és az utcára értem, ahol teljes erőmből futni kezdtem.

Ui.: máskor álmodtam már a halálról, de mindig megmenekültem.

13/l

2014. okt. 25. 13:58
 1/2 Legoman ***** válasza:
100%

Jelent. Minden álom jelent valamit. El is árulom neked, mit jelent. Íme:

Nincsen meg a lelki egyensúlyod, és önállóságod. Nem találod fel magad a nehéz helyzetekbe vagy döntésekben. Jó a gondolkodásod és az észjárásod, de nem használod ki őket teljesen, gyorsan hozod meg a döntéseket. Inkább elmenekülsz a gondok elől, minthogy megoldanád őket.

2014. okt. 25. 14:41
 2/2 anonim ***** válasza:

a ház mindig az álmodót szimbolizálja. amilyen a ház, olyan az álmodó lelkiállapota.

egyet értek az előttem szólóval. benned érzelmi háború dúl. de nyugi nincs semmi baj, mind így vagyunk vele.

szeresd magadat, az jót szokott tenni a háborúknak.

2014. okt. 25. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!