Megcsókoltak álmomban, pedig még sosem csókolóztam. Ez mit jelent?
Figyelt kérdés
Azon csodálkozom, hogy teljesen át tudtam érezni a csókot, pedig azt sem tudom, milyen. Tény, hogy nagyon sokat gondolkozom rajta, nagyon szeretnék egy sráccal csókolózni, de hogy érezhettem át ennyire, ha még sosem volt benne részem?
L
2014. okt. 11. 21:24
3/6 anonim válasza:
En bezeg sose álmodok arrol amirol szeretnék viszont amivel kb 1 mp-ig foglalkozok az elojon álmomban...
5/6 anonim válasza:
Azt, hogy egy párhuzamos síkon, egy másik életedben, csókolóztál.
6/6 Spilerke válasza:
Hát az kéne megérteni, hogy az álmok az érzések, hangok, képek, gondolatok, emlékek összessége, melyek az agyon futnak át alvás közben. Az álmod jelentése az lehet, hogy kíváncsi vagy milyen lehet ez valójában, szóval az nem igaz, hogy nem gondolsz rá, mert tudatalatt megfogadt benned ez a dolog. Ebből adódhat az álmod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!