Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez a furcsa álom?

Mit jelenthet ez a furcsa álom?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam,hogy éjszaka a lakásban mászkáltam teljesen egyedül,és mikor mentem az előszoba felé, elsötétült a látásom,mintha egy fekete függöny mögül látnék mindent,és nem is én uraltam a testem. Olyan volt,mintha megszálltak volna,és az utolsó percekig kitartottam,elmondtam magamban egy imát,és utána olyan volt,mintha megszabadultam volna valamitől. Vissza is tért a látásom,és már én magam irányítottam magamat. Itt keltem fel az éjszaka közepén.Azóta nagyon rosszul érzem magam. Van szerintetek bármiféle jelentősége?

2014. szept. 13. 22:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Tedd rendbe magad körül a dolgaidat.
2014. szept. 13. 22:10
 2/3 anonim ***** válasza:
gondolom keresztény imát mondtál..mivel az a vallás összelopott és kamu ezért a megszállás ellen se hat
2014. szept. 13. 23:17
 3/3 anonim válasza:
A lakás általában az ember metaforája, szóval a lakásokban vándorlós álmok önmagunk felfedezése, illetve azt sugallja, hogy fedezzük fel önmagunkat. Jó lenne tudni honnan mentél az előszoba felé, illetve az előszobán túl volt-e célod (ki, vagy a pincébe). Sok magyarázata lehet a kellemetlen élménynek, a leggyakoribb a mellkasra mért nyomás (biztos forgolódtál kicsit alvás közben). Az ima mindentől függetlenül egy szellemi levetkőzés, a nappali élet erős ember álarcát dobod el, sebezhetőnek mutatod magad - amilyen valójában vagy (persze csak ha meggyőződéses ima, és nem számít milyen vallású). Az a kérdés, hogy tudatosan milyen a viszonyod az imához, gyónáshoz és effélékhez. Mindenesetre az álom szerintem önismereti kaland lett volna ami megszakadt, valószínűleg egy rossz mozdulattól, de az is lehet, hogy csak szimplán nem fordítasz elég figyelmet a mentális higiénédre, és túlságosan is hozzád nőttek a nappali élet pózai (melyek persze az élethez elengedhetetlenek).
2014. szept. 14. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!