Jelenthet valamit azaz álom, amiben az ex. -em volt?
Figyelt kérdés
Közösen járunk egy tanfolyamra. Azt álmodtam, hogy ugyanabban az épületben voltunk, ahol a tanfolyamunk van. Sokan voltak az iskolában, a második emeletről követtem lefelé a földszinit, észre sem vett a földszintnél meg eltértem más irányba, nem arra amerre ő.2014. szept. 13. 08:00
1/1 anonim válasza:
SZia :) Én mindig úgy gondoltam, hogy az álmoknak nagy jelentőségük van. Legtöbbször a tudatalattinkban lévő félelmeinket, vágyainkat, vagy lezáratlan ügyeinket álmodjuk meg. De természetesen attól is függ, mit álmodsz. A Te esetedben szerintem arról van szó, hogy még érzel iránta valamit, hisz álmodban is követted őt. Az pedig hogy később mégis más irányba mentél, azt jelentheti hogy szeretnél tőle végre elszakadni. (Bár az előzményektől is sok minden függ. Fontos, meddig voltatok együtt, mióta nem vagytok együtt és milyen volt ez a kapcsolat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!