Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent az ha álmomba egy...

Mit jelent az ha álmomba egy réten az exeimmel voltam, csókolóztunk és akkor teljesen boldog voltam?

Figyelt kérdés

Nem úgy volt, hogy az összes exem egyszerre ott volt és úgy csókolóztam minddel hanem hogy eggyel ott voltam és csókolóztunk amikor meg kinyitottam a szemem akkor egy másik exem larjai közt voltam.

Az volt a legfurcsább, hogy akit utálok exemet azt az álmomba nagyon szerettem.

Mellesleg van párom

2014. szept. 12. 07:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Szeretnél az általad útált exeddel lenni. A vágyadat fejezi ki az álmod. Nem értem miért vagy olyannal, aki mellől másra vágysz? Nem lenne jobb ha szegény párát elengednéd, hogy találhasson egy olyan pasit magának, akinek ő olyan lehet, mint neked az exed?
2014. szept. 12. 07:29
 2/2 anonim ***** válasza:

"Mellesleg van párom" Mellesleg??

No, ezt jelenti az álmod! Még az utált exed is több, mint a mellesleges mostani párod.

2014. szept. 12. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!