Mit jelent satannal almodni?
Figyelt kérdés
ez mar a masodik almom volt satannal.sajnos nem sokra emlekszem belole:
*egyfolytaban itt volt a hazunkban de csak en lattam.aztan az egyik nap felebredtem es a labamon egy nagy seb volt.hasonlo a forditott kereszthez csak volt rajta egy kor a vegen.tudtam hogy en vagyok a ''kivalasztott'' vagy mi.*
masra nem emlekszek.
2014. szept. 7. 11:11
1/5 anonim válasza:
sok volt a gombapörkölt este, és rémálmaid voltak a kajától!
2/5 A kérdező kommentje:
XDD
2014. szept. 7. 12:10
3/5 anonim válasza:
Még nem láttad a Sátánt (nehéz is lenne, mivel nem létezik), mégis felismered. Ez arra enged következtetni, hogy csak elképzelted milyen lehet, tehát nem a Sátánt láttad, csak egy képzelgésedet. Lehet meglepő lesz, de ez csak egy álom, szóval nincs különösebb jelentése, még unatkozóknak sem.
4/5 anonim válasza:
Azt jelenti majd legyözöd a Sátánt és megtudod hogy ki vagy, azt is ki ő; erőid pedig még nincsenek veled, csak sok szenvedés (csalódások)
5/5 anonim válasza:
Hármasnak nem teljesen van igaza. Ha teológiailag tekintünk az álmodra, a sátán csak a Te emlékeidből , képzeteidből állítja össze magát előtted, úgy h te egyértwlműen tudd h ki ő.
A benned lévő sötét énedet is láthqttad, akit azért gondoltál sátánnak mert tudod h a lelked leggonoszabb, legsötétebb lénye. És ahogy leírtad a jelet, egy ankh kereaztre emlékeztet ami szex szimbólum
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!