Mit jelenthet? Mitol alakulhatott ki? (LENT)
Figyelt kérdés
Mar egy ideje, azt almodom, hogy egy jo helyen vagyok. Ezalatt azt ertem, hogy mindenki jol erzi magat,mindenki boldog de csak en tudom, hogy innen sosem fogunk kijutni. Semmi bantalmazas nincs, rossz emberek sincsenek ( azthiszem), de sosem fogok kijutni. Es ezt csak en tudom, hisz mindenki jol erzi magat. Szornyu!
Tobb, mint egy honapja almodom ezt, kb egy heten 2x-3x.
Kiakarok jutni onnan, de lehetetlen.
2014. aug. 30. 12:29
1/5 anonim válasza:
Ez csak egy álom, nincs különösebb jelentősége.
Egyébként a leírtak alapján ez csak a menny lehet, borzalmasabb hely tényleg nincs.
2/5 A kérdező kommentje:
De folyton menekulok
2014. aug. 30. 13:11
3/5 anonim válasza:
De miért akarsz elmenni ha mindenki jól érzi magát és minden szép stb?
4/5 A kérdező kommentje:
Mert en nem ide tartozom, es kulonben is ki erezne jol magat, ha tudja, hogy orokre itt kell maradnia? Nem tud kijutni innen?
2014. aug. 31. 13:35
5/5 anonim válasza:
Sosem fogsz kijutni ,törődj bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!