Mit jelent halott emberrel beszélgetni álmunkban?
Figyelt kérdés
Úgy volt az álmom hogy egy temetőben vagyok és egy sírnál állok ahol szintén áll 1 apuka, 1 anyuka és 1 kislány. Aztán én a sír mellett egy falfehér arcú embert látok akinek véres a hasa vagy akörül már nem emlékszem. Onnan tudtam hogy halott hogy senki más nem látta csak én. Az volt a lényeg hogy elkezdtem vele beszélgetni és átadott valami üzenetet nekem hogy azt mondjam meg a családjának. Az üzenetre már nem emlékszem csak erre a bizarr álomra. A család a sírnál zokogott... Valaki tudja hogy ez mit jelent?2014. aug. 15. 16:00
2/4 anonim válasza:
az én nővérem is álmodott papómmal és mondta anyámnak h beszélgetett vele. és anyám mondta neki h lányom ez tudod h nem jót jelent mert a halottak nem beszélnek ....még álomban se!!
3/4 anonim válasza:
Az ha halott emberrel álmodik az ember, azt olvastam, hogy időjárás változás lesz.
Ha beszélt hozzád, jó lett volna megjegyezned, állítólag, a tudatalattid így üzen neked.
Egy időben nagyon figyeltem, utána olvastam az álmoknak, de mára ennyire nem foglalkoztat, nagyjából tudom mi, mi lehet. Aztán idővel meg lehet tanulni kezelni, és a lényegre figyelni, ha nagyon foglalkoztat.
4/4 anonim válasza:
Azt, hogy ezt ne csináld. Utasítsd el őt.
Volt már ebből baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!