Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Jelent valamit ez a folyton...

Jelent valamit ez a folyton visszatérő álom?

Figyelt kérdés
Az álmom úgy kezdődik, hogy nappal van, én felkeltem és megvetettem az ágyamat, a következő pillanatban pedig az iskolám előtt vagyok, az idő esős, és enyhén szemerkél is az eső. Az ég szürkés, de olyan du. 1 óra környékén játszódik ez a jelenet. Az iskola melletti útra megyek, és a kirakatokat kezdem bámulni, közben pedig úgy érzem összetörik a szívem. Oldalra pillantok, és meglátok egy nálam idősebb férfit, akit szeretek. Boldogabb leszek, de ugyanakkor szomorú, az eső még jobban esik. Közel jön hozzám, megérinti az arcomat, és szomorkásan mosolyog. Ezután hirtelen egy egy olyan helyre kerülök, ahol az emberek a vízen járnak, és egy lánynak a kését keresik. A lány sír, nekem rossz érzésem lesz a lány közelében, de valamiért én is elkezdem keresni a kést. A lánytól messzebbre megtalálom, és meglátják hogy megtaláltam, de én nem akarom visszaadni neki. Elkezdi kikapni a kezemből, a kés felrepül és egy vízesés közelében landol. A másik lány csak áll a vízen, én pedig futok a kés után (a vízen), és még mielőtt leesne elkapom, és kifutok vele a partra. A lány nem jön utánam. Ezután felkelek, és úgy érzem hogy ez az egész tényleg megtörtént volna, mert az érzések mind valóságosnak tűnnek...még most is, de tudom hogy csak álom volt. Már hónapok óta álmodom ezt, jelenthet valamit?

2014. aug. 12. 16:49
 1/2 anonim ***** válasza:
megvan a konyhai késed?
2014. aug. 12. 19:53
 2/2 anonim ***** válasza:

Próbáld te magad elemezni az álomképeket, milyen érzést vált ki belőled, ugyanis csak te válaszolhatod meg, mire akar rávezetni.

Én gyerekkoromban sokszor álmodtam kutyákkal, hogy üldöznek, és én éppenhogy megmenekülök, vagy hogy valaki követ, és ettől rossz érzésem volt.

Nos, találtam is megfejtést, és többé-kevésbé sikerült is a megoldás útjára lépni, így ezek a fajta álmok el is maradtak. Jött helyettük más. :-)

2014. aug. 12. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!