Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelentetett ez? Azóta...

Mit jelentetett ez? Azóta borzasztó nyomasztó érzés van bennem.

Figyelt kérdés

Tavaly ősszel volt egy barátnőm. Aztán bizonyos okok miatt vége kellett hogy legyen. Azt hiszem beleszerettem közben...

Ma éjjel azt álmodtam, hogy a lány akivel rivalizálok az iskolában kibeszel miközben azzal a volt barátnőmmel ülök a padon. Mondtam neki, hogy menjünk fel egy maszokara, mert idegesít, hogy ez itt kibeszel.

Felmentunk... A lány jött utánunk. NÉGYKÉZLÁB mászott. Mivel fontos nekem a volt barátnőm, meg ha tavaly óta nem is beszélünk, mondtam neki hogy gyorsan masszon be. Nekem az a lány elkapta a lábamat, csaknem lehuzott.. Mikor sikerült felmennem a,barátnőm után, a maszoka nem egy sima fából készült házikó volt... Hanem hatalmas, régi ház, kövekből. Mindenen keresztül kellett rohannunk, miközben azt soroltam hogy ez ugyanaz a kályha, asztal, stb. Hogy ne menjen át másik álomba. Kijutottunk.

Hogyha az lenne a magyarázat, hogy félek attól a lánytól...Nem. Mindig is ő félt tőlem.

Hogyha hiba lenne az írásban, bocsánat. Be van kapcsolva a T9.

16/L, biszexuális.

2014. júl. 15. 10:02
 1/3 anonim ***** válasza:

boka (láb)

Megfejtés: Közelgő szerelmet mutat, amely nem tesz boldoggá.

Kerner szerint a boka: utazás egy nő után.

2014. júl. 15. 10:08
 2/3 A kérdező kommentje:
Ez a négykézlábas dolog? Mert ez miatt sokkban vagyok szinte azóta...
2014. júl. 15. 10:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, arra gondoltam.
2014. júl. 15. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!