Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ha azt álmodtam,...

Mit jelent ha azt álmodtam, hogy az előző exemmel (akivel ráadásul nem is beszélünk) szexelünk?

Figyelt kérdés
Nem vagyunk már jóban, nem is Köszönök neki, és nem is jönnék már vele Mégegyszer össze, de az álmomban, szexeltünk, és nem úgy tűnt mint aki Elment volna, mégis mikor kivette a péniszét csak ömlött ki belőlem a sok sperma. Nem értem ezt az álmot.

2014. jún. 10. 07:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg már egy ideje nem masztiztál egy jót és az agyad így vezette le az egészet. Azért pont az exeddel szexeltél, mert (gondolom) a valóságban is vele csináltad utoljára.
2014. jún. 11. 01:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Foglalkoztat, azt jelenti.
2014. jún. 11. 10:16
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát egyik válasz sem az igazi, mert nem foglalkoztat már, ha utánam vágnák sem kéne Mégegyszer!!! Azt meg hogy vele voltam együtt utoljára az sem nyert mert már azóta volt egy másik pasim, aki most az exem,de akivel álmodtam az előző exem!!! Azért Köszi a válaszokat... :D
2014. jún. 13. 20:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Miért jelentene bármit is? Én is álmodtam már ezt-azt, sosem volt semmi köze a valósághoz. Nem kell érteni, álom volt, el kell felejteni. Talán a spermán van a hangsúly és nem az exeden. Be vagy indulva, vagy ilyesmi.

Éld tovább az életed, mintha mi sem történt volna.

2014. jún. 21. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!