Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Nektek mi erről a véleményetek...

Nektek mi erről a véleményetek, mi állhat egy ilyen dolog mögött?

Figyelt kérdés
Mostanában elég furcsa dolgot álmodtam. Van egy ismerősöm akivel alapból jó a viszonyom, semmi bajom vele. Ehhez képest azt álmodtam róla, hogy kigyulladt a lakása, amit az ablakomból láttam, mert szemben lakik velem, de a durva az, hogy álmomban én ennek örültem, és mivel nem voltam biztos benne, hogy ez a valóság-e vagy álom, még féltem is, hogy ha felébredek kiderül ez nem történt meg. De amikor végül felébredtem, akkor már annak örültem, hogy ez mégsem történt így. Nem értem magamat. Mondom, semmit nem ártott nekem ez az ismerős, jónak mondható vele a viszonyom és ettől végképp érthetetlen miért örülhettem álmomban annak, hogy ilyen szörnyű dolog történik vele, amikor a valóságban kedvelem őt, sőt még féltem is eléggé mert alkoholista és aggódom az egészsége miatt. Ha valaki tud erre magyarázatot írjon, mert aggódom amiatt, hogy tudat alatt esetleg rosszat akarhatok, mert ebben az esetben rossz embernek érzem magam, ugyanis aki normális az ilyet még az ellenségének sem kíván, olyannak meg végképp nem akit kedvel.
2014. máj. 29. 09:24
 1/2 anonim ***** válasza:

Valamilyen szinten még barátainkat, családtagjainkat is irigyeljük, ha azokat összességében nálunk sikeresebbnek érezzük, de amikor éberen irányítani tudjuk eszünkkel cselekedeteinket, akkor ezt az érzést kontrolláltan kioltjuk, mondván hogy ez jellemes emberhez nem méltó.

Álmunkban meg ösztönösebb énünk előjön, ami kevésbé nemes jellem.

Egy volt szovjet hírszerző írta könyvében:

"Minden más szempontból egyformák vagyunk mindannyian: vadállatok a világ más-más pontján. Vannak köztünk gondolkodó, civilizált vadállatok, s vannak olyanok, akik nem gondolkodnak. De az első fajtát csak az különbözteti meg a másodiktól, hogy szereti elleplezni vadállati természetét. Ha van élelme, meleg otthona, női társasága - megengedheti magának, hogy kedves legyen és megértő. De abban a pillanatban, mikor a sors úgy hozza, hogy élet-halálról van szó, belemélyesztjük fogunkat a szomszédunk, a testvérünk, az anyánk torkába."

2014. máj. 29. 11:25
 2/2 anonim ***** válasza:
Lehetséges, hogy a jövőt láttád.
2014. máj. 29. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!