Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez az álom jelenthet valamit?

Ez az álom jelenthet valamit?

Figyelt kérdés

Szombaton vettunk egy ágyat az egyik rokonunktol.Vasarnap raktuk be a hazba.stb.Vasárnap este aludtam rajta először.Eloszor eleg kenyelmetlen volt mivel nagyon puha.alig tudtam el aludni.nehezen el aludtam

Es azt almondtam hogy az iskolankban vagyunk tanoran. Osztalyfonokommel. Kikuldott engem meg a baratnomet az osztalybol valamiert. Es ahog nyittotunk ki az ajton a tanarno akit utalunk ott allt az ajtoban es ugye ahigy nyitottuk ki az ajtot neki vagtuk a tanarnak mire o hatra esett es azt mondta: vicc volt,vicc volt.es ezt tobbszor megcsinalta. Felkeltem ejjel. Nehen vissza aludtam utana azt almodtam hogy anyukam sir mert valaki megfog halni es en vigasztaltam. Fel riadtam.4 ora korul.hajnalban. Hetfo este ia almodtam. A suliban tanora volt. Azzal a tanarral aki hatra esett almomban mikor az ajtot nyitottam ki. Szalad be az osztalyba egy tanar hogy mindenki menyen le rogtob az udvarra mert valami nagy baj van. Az egesz suli kint volt. Az udvar kozepen eg zsalyon. Korulotte korben padok. Nehanyan leultek kkre a padra. Anyukam vahogyan oda kerult meg a hugom..o.o mogottem altak. Erre megszolal az ember a zsamolyon. "Aki a zsamolyon ul elve marad a tobbi meg fog balni vagy megolik" mar nem emlekszem. Es nem akartam hogy anyum es a hugom meghaljon, ezett azt csinaltam hogy anyum zsebebol kilogotg egy feher szalag en azt a padra ettem es mondtam hogy ez ott volt es olyab mintha ott ultek volna. Es nem oltek meg oket ezert. Es ismet felriadtam 4 orakor.ez jelenthet valamit? Megfog halni valaki? Egyszer mar volt olyan hogy majdnem meghaltak egyszerre. Szerintem ma

is ilyesmit fogok almodni...nos? :/

2014. ápr. 15. 21:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Ööö...Nem.
2014. ápr. 15. 21:20
 2/2 anonim válasza:
nem értek ebből semmit....
2014. ápr. 17. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!