Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Pár napja álmodtam, ez mit...

Pár napja álmodtam, ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Egy kisebb kastélyban voltam egy pár barátommal. Volt egy baratom. Kimentem cigizni az erkelyre es közben nézegettem a csillagokat. Egyszer bejött valaki és közölte velem, hogy egy régi barát akivel már nem tartom a kapcsolatot meghalt. Borzaszto érzés volt, állandóan csak sirtam. Elmentem a temetobe egy mostani "jo barátommal" és ő ölelgetett, vigasztalt.
2014. ápr. 15. 00:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Egy Tamás, vagy Ferenc nevű ismerősödet váratlan szerencse éri a szerelemben, a heti szerencseszámod a hét és vigyázz a térdedre.
2014. ápr. 15. 01:18
 2/2 anonim válasza:
tudod milyen utcában volt az a kastély? abban az utcában valamelyik barátod ott lakik? ismered azt a valakit aki ezt közölte veled? álmodban nem fájt a fogad? olyan embert nem láttál aki nem az élők között van? ha mindenre igen a válasz,akkor van félni való,persze a cigányok szerint
2014. ápr. 15. 03:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!