Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért van pedofil az álmomban?

Miért van pedofil az álmomban?

Figyelt kérdés
11 éves lány vagyok és már többször álmodtam pedofillal.Az egyikben nem ijedtem meg,de a másodikban már féltem,reggel hányingerem volt miattam és majdnem sírtam.Miért? :(
2014. márc. 29. 22:33
 1/7 anonim ***** válasza:

Okok lehetnek:

Kisgyermek korodban ezzel ijesztegettek.

Vagy szintén kisgyermekkorodban valaki szexuálisan molesztált.

Persze lehet más oka is...

2014. márc. 29. 23:07
 2/7 A kérdező kommentje:
A nagybátyám simogatott ott lenn de nem gondolt rám úgy. :/ Akkor ez most jött elő?
2014. márc. 30. 00:25
 3/7 anonim ***** válasza:
46%
Ez nagyon durva talán félsz a p.edofikoktól vagy valami történt veled gyerekkorodban mit csináld a p.dofil veled? meséj.. :DDD
2014. márc. 30. 11:44
 4/7 anonim ***** válasza:
Az senkinek nem tűnt még fel, hogy a szerelem,se* témakörbe is 12 évesek irogatnak?
2014. márc. 30. 15:27
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem az emberek nagy többsége még azt sem tudja 11 évesen, hogy mi az a p.edofilia. Mi van, ha azért álmodtál vele, mert foglalkozol a témával? honnan tudtad, hogy p.edofil? csinált valamit veled? Mertamit csinált, azt te képzelted el, te álmodtál róla, és nem ő kényszerített hogy álmodj róla. Végső soron a képzeleted műve volt.

A sírás hangulata sok durva álom után rájöhet az emberre. Ilyenkor nem kell feltenni a kérdést, hogy miért álmodtad ezt. Csak álmodtad, és kész. Álom volt. Nem kell vele különösebben foglalkozni.

2014. márc. 30. 15:42
 6/7 A kérdező kommentje:
Tudom mi az a pedofil és ez nem a szerelem szex kategória
2014. márc. 30. 17:55
 7/7 anonim ***** válasza:

Tudom hogy régi a kérdés, de #5-höz lenne egy szavam..

"Ilyenkor nem kell feltenni a kérdést, hogy miért álmodtad ezt. Csak álmodtad, és kész. Álom volt. Nem kell vele különösebben foglalkozni."

Minden álommal lehet, és ha úgy van szükséges foglalkozni. A "képzelőerő" amit írsz az a tudatalattink lenne, és olyan dolgokat vetít le, amit nem is gondolnánk, hogy érzünk. Persze ez nem jelenti azt hogy nem csak azért álmodta, mert foglalkoztatja a téma, viszont érdekes lehet mögénézni és elgondolkodni. Viszont sajnos a gyk nem a legjobb platform ilyeneket kérdezni. Vannak különböző álmos könyvek, abban lehet érdemes utánajárni olyan elemnek az álmunkból, ami foglalkoztat minket. :)

2023. jan. 21. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!