Minden éjjel rémálmaim vannak? Megoldás?
Figyelt kérdés
Minden éjjel rémálmaim vannak, amelyek általában nagy nyomot hagynak bennem. Mostanában az Éhezők Viadaláról és egy zombiapokalipszisről összevonva, és nagyon ijesztőek. Valaki tudna rá megoldást, hogy ezek megszűnjenek?2014. febr. 25. 18:40
1/10 anonim válasza:
Esetleg az ezotéria helyett fordulhatnál pszichiáterhez aki talán megoldást tudna találni a problémáidra.
3/10 anonim válasza:
Vágd ki a koffeint, meg az élénkítőket az étrendedből, ha szedsz pszichoaktív gyógyszert, hagyd abba a szedését, ezen kívül jól pisild ki magad lefekvés előtt.
A fenti módszerekkel, hacsak nem vagy narkolepsziás, egyből megjavul az alvásod.
4/10 anonim válasza:
nem szedsz valamilyen gyógyszert? nekem fájdalomcsillapítótól szoktak rémálmaim lenni
5/10 anonim válasza:
És ez miért lenne rémálom? Én ma olyat álmodtam, hogy egy telekinetikus képességű kislány az öccse péniszét a tudata segítségével rángatta meg nyomkodta össze vissza, aztán amikor megnézte a doki, hogy mi a baj az ordító kis srác péniszével, a lány letépte neki, és a gyerek lágyékából ömleni kezdet a sárga csomós genny a dokira meg a gyerekre. Ez egy átlagos álmom. Nagyon alacsony az ingerküszöböd, ha a zombiktól felriadsz.
6/10 baldwin13 válasza:
Fogadd el önmagad, ill. békülj ki önmagaddal.
7/10 A kérdező kommentje:
Az egyik válaszadónak: Én ilyenkor nem tudom, hogy álmodok, és annyira bele tudom magam élni, mintha igaz lenne. És nekem minden egyes éjjel ilyen álmom van, és nagyon zavar.
2014. febr. 26. 20:13
10/10 anonim válasza:
Szerintem ne nezz tobbet ilyen filmeket, ha rosszat almodsz, es miert olyan felelmetes az ehezok viadala? En 12 vagyok es egyszer se volt tole remalmom, nm vagyok olyan felos fajta, de mind1, en csak azt javaslom hagyd abba az ilyen filmeket es meglatod jobb lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!