Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodok még mindig vele?

Miért álmodok még mindig vele?

Figyelt kérdés
2 évig jártam az első szerelmemmel nagyon szerettem, már 3 éve más van őt is szeretem, de vele nem szoktam álmodni csak az elsővel. Miért? Mit jelenthet ez?

2014. jan. 29. 20:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Mert az első szerelem különleges. Az enyém plátói volt, beteljesületlen, (részéről inkább barátság - féle), és csak 1 évig laktunk egy kollégiumban, de még 10 évig utána gyakran álmodtam vele. Időnként még később is. Amúgy nagyon sok idő eltelt azóta, nem láttuk egymást, és csak ritkán hallottunk egymásról. Megházasodtunk, gyerekeink lettek, éljük a magunk életét. De álmaimaimban néha találkozom vele, időnként mintha egy másik világ lenne: egy olyan helyen és időben vagyunk, ahol még sosem voltam avalóságban. Vagy néha mint egy időutazás: nem változott semmit, és olyankor én is annyi idős vagyok, mint akkoriban. Nem tudom, mi ez, de szerintem nem ártalmas, hiszen csak egy álom. Érdekes lenne tudni, hogy ő is álmodik - e rólam, de nem fogom megkérdezni.
2014. jan. 30. 08:57
 2/2 anonim válasza:
Nem tudtad lezárni a fejedben, enged el és végleg zárd le magadban csak akkor lehetsz igazán boldog a jelenlegi kapcsolatban, különben mindig álmodni fogsz vele.
2014. jan. 30. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!