Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet az álmom?

Mit jelenthet az álmom?

Figyelt kérdés
Van egy visszatérő álmom, havonta egyszer-kétszer szoktam ezt álmodni a lényege mindig ugyazaz. Elmegyek valakivel sétálni, a lényeg, hogy sohasem egyedül volt párommal, barátnővel, mindig van velem valaki. Földes úton sétálunk, és egyszer csak eltévedük, lankás a terep, és találunk egy házat, ahol nincs senki sem, majd hátra megyünk az udvarra, ahol nagyon sok bárány van és ott elbújunk, mert észre vesszük, hogy hazajöttek a lakók. Aztán beszélgetünk sé arra jutunk, hogy odamegyünk köszönni. De mire odaérnénk félbeszakad az álom. Mit jelenthet vajon?

2014. jan. 22. 17:12
 1/4 anonim válasza:
Nem vagyok szakértő, esetleg álmos-könyvvel próbáltad megfejteni? :)
2014. jan. 22. 19:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Talán meg fog veled történni/megtörtént előző életedben és lehet ekkor haltál meg azért szakadt meg. Esetleg valami van azon a helyen ami fontos lehet.
2014. jan. 22. 20:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Klasszikus álomelemzés szerint: vidám, felfedezésekkel teli napok után vágyakozol, érdekes emberekkel szeretnél megismerkedni, esetleg szerelmi kaland vagy egy új szerelem a vágyad. Azért tér vissza az álom, mert ezek jelenleg hiányoznak az életedből.
2014. jan. 23. 08:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Igazából földrajzilag nem tudnám belőni azt a helyet, van párom, akit szeretek és ő is szeret. A kapcsolatunk teljesen jó, boldog vagyok vele.
2014. jan. 23. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!