Mit jelenthet ez a visszatérő álmom, amiben meg akarnak erőszakolni?
Már nem először álmodom azt, hogy meg akarnak erőszakolni. Igazából sosem történik meg, még csak hozzám sem nyúlnak, de tudom, hogy meg akarnak erőszakolni. A szituáció igazából nem ugyan az. Nem rég azt álmodtam, hogy egy kollégiumban zuhanyoztam egyedül, már mindenki lefürdött csak én nem.(Talán ez nem is lényeges.) Befelé fordultam a fal felé, meztelen voltam, zuhanyoztam a női zuhanyzóban, a zuhanyfüggöny félig el volt húzva és láttam, hogy jön egy hajléktalan ősz szakállas öregember, ott állt a zuhanyzó előtt, én pedig lerúgtam és felébredtem. Nem mondta, de tudtam, hogy meg akar erőszakolni. Ez körülbelül 1-1,5 hónapja volt. A másik álmom tegnap volt. Szilveszter volt, házibuliba mentünk a barátommal, de igazából nem volt semmi iszogatás, bulizgatás, csak ültünk a haveri társasággal(olyanokkal akiket nem is ismerek csak álmomban jelentek meg) beszélgettünk, kólázgattunk ropit rágcsáltunk. Éjfél elmúlt és elindultam egyedül haza. Az utcán 3-4 ember járkált, semmi szilveszteri hangulat, se tűzijáték semmi. Kigombolt, lehúzott sliccel mentem az utcán, a bugyim teteje épphogy kilátszott(a való életben csak itthon a lakásban szoktam így járkálni). Észrevettem, hogy egy magas fekete kabátos férfi jön velem szembe, ezért átmentem az út túloldalára és irányt változtattam(amerről jöttem arra mentem). A férfi követett, ő is átjött a másik oldalba és én egyre szaporáztam a lépteimet és amikor hátranéztem mindig egyre közelebb volt. Az első álomtól abban tér el, hogy ezt a környéket ismertem, itt a lakóhelyemen "játszódott". Máskor is álmodtam már hasonlót, de arra már nem emlékszem pontosan.
Utánanéztem álmoskönyvben, interneten de semmit nem találtam Egyedül az erőszak szónál találtam az interneten, hogy indulatok elfojtása. Semmi több. Nagyon de nagyon hálás lennék ha valaki segíteni megfejteni ezt a visszatérő álmot. :///
17/L
A lehőzott slicc és a expozált bugyi motívuma represszált szexuális vágyakra refláktálnak, a maszkulin princípiumtól való elemi szorongás vegyül mély, öntudatlan sóvárgással. Ezt alátámasztja a ropik "rágcsálása", egyértelműen a fallikus szimbólum testen belülre történő, sorozatos, módszeres pozícionáláa, az álom represszív szexuális minőségét kiemelik az elmaradó szilveszterti tüzijátékok, mint az késleltetett orgazmus megélésének hiánya.
Maga az aktusnak az elmaradása tükrözi az elfojtás tudatalatti mechanizmusát, mely erőteljesen reflektál az igény kielégületlenségére.
Az öregember a "beavató", a "sámán" archetipkus formájában közelít, a bölcsesség és a tapasztalat rituális tudásán keresztül, melynek potenciális megélése az álmodó tapasztalati lehetőségeihez tartozik, ám az az utolsó pillanatban mégis meghátrál a zuhnyzóban (a nominus locus) lévő beavatás ceremoniális folyamata elől.
Prognózis: paranoid doxazma, disszociatív személyiségzavarra való hajlam
Üdvözlettel,
Dr. Györkesi Gergely
6 os ...
egyszer almomban leszoptam egy ferfit akit nemis ismertem most akkor lefogok valakit szopni éloben is? hulyeség :DD
Szerintem az a szerencsétlen hajléktalan csak éhes volt, ezért meg akarta enni a függönyt vagy a tusfürdődet.
Gondoltál már erre?
Nem, mert te egy irigy ondó vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!