Mi lehet ez? Mit jelent? Anyuból jött ki? Miért?
Ma azt álmondtam....nem is tudom tudom furcsa de anyuval elkezdtem legózni...nem is ez a lényeg.bejött a tesóm és ő is játszott velünk együtt.anyu elkezdte magát fényképezni.a kamera azt jelezte ki van a háttérben egy sötét erő.ott keletkezett mögötte egy démon (nő).egy székre szögelte anyu,tesóm majd az én lábamat.....aztán az utcán termettem a bolt mellé.....éreztem valaki a sapkámat erővel húzza miközben én fogtam.aztán eldobta.
otthon termedtem megint....anyuéknak meséltem....bár furcsa volt mert már semmi bajuk sem volt de mind1.....meséltem nekik lehet hogy őrültnek hisznek,de engem egy démon üldöz.nevettek még scihológushoz is küldtek...ot mindenk elmeséltem és csodák csodajára elhitte belém szállt a démon és megöltem a dokit....mit jelenthet ez?
Démon :Belső zaklatottságra utal; fenyegetettnek érezzük magunkat elfojtott igényeink és vágyaink miatt.
lehetséges hogy valami nyomja a lelked amit úgy gondolod más nem értene meg?
a szünet van ezt hogy érted?
2. kommentelő:köszi, nagyon kedves vagy ,hogy megkerested nekem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!