Ti színesen vagy fekete-fehéren szoktatok álmodni?
Figyelt kérdés
2013. dec. 25. 10:54
12/19 anonim válasza:
az álmok mindig fekete-fehérek
13/19 anonim válasza:
"Az álmok mindig fekete-fehérek"
Akkor én vagyok nagyon elcseszve, és még pár millió ember, vagy igazad van? ;)
14/19 anonim válasza:
Attól függ mit álmodok...a fekete és fehér tárgyakat csak is fekete-fehéren...
15/19 anonim válasza:
Életemben egyetlen egyszer álmodtam fekete-fehérben, minden más színes (64 bit true color), 3D Full HD Dolby Surround 5.1
16/19 tomy88trance válasza:
Színesben ,de gondolom akik a némafilmek korában nőttek fel azok még szoktak fekete fehérben :D Bár nagyon ritkán emlékszem rá,hogy mit álmodtam ,de arra emlékszem,hogy álmodtam-e valamit, mostanában egyre kevésbé ,pedig jó film szokott lenni :D
17/19 anonim válasza:
PSzínesen! 10.000.000 m mély színárnyalattal, 2000X8000-es felbontás akadozás nélkül 120fps-e.
18/19 anonim válasza:
Színesen! 10.000.000 m mély színárnyalattal, 2000X8000-es felbontás akadozás nélkül 120fps-el FULL HD-ban 3D-be is állítható szemüveg nélkül!
19/19 anonim válasza:
Nálam változó. Annyit tudok, hogy ha régi időkre vezethető vissza az esemény, ami az álomban történik, akkor mindig sárgásbarna-szürkés az egész kép. Egyébként színes. és nagyon realisztikus szokott lenni a kép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!