Miért álmodok gyakran égi jelenségekkel?
Előre leszögezem, hogy ritka látogatója vagyok a kategóriának és alapból szkeptikus ember vagyok olyan szintig, hogy első sorban a dolgok reális okait vizsgálom.
Ha nincs reális magyarázat, vevő vagyok alternatív megoldásokra :-)
Na szóval a következőket hablatyolom össze álmomban: A sötét égbolt mindig alap. Ezen jelenhet meg fenyegető ronda repülő ismeretlen objektum, vagy éppen csodás tűzijáték, de olyan lenyűgöző és hihetetlen, amit el sem bírsz képzelni. Vagy olyan is volt már, hogy kimentem az udvarra és az égen egy burok képződött, kb. mint a Hegylakó film Renegát című részében. A közös mindig az az összes álmomban, hogy amikor felébredek nagyon valóságosnak élem meg és emlékezem rájuk.
Arra már rájöttem, hogy nyughatatlan időszakomban történnek ezek. Ennyi lenne az oka, vagy van más megfejtésre váró dolog?
Arra, hogy miért álmodsz ilyeneket, nem tudok választ adni. De nem vagy egyedül. Én az előtt álmodtam már ufókról, mielőtt bejött volna a számítógép. Tehát még A Spektrum/Commodere/Primo előtt. És ilyen filmeket sem nagyon láttam. Orion űrhajó, s talán az Enterprice, Pirx pilóta már ment.
Szóval több alkalommal is álmodtam olyant, hogy az ég egészen fekete. Világos van, süt a nap, de nem palaszürke, kék, vagy sötétkék az ég, hanem koromfekete. S minden irányból hatalmas, egy helyben álló idegen szerkezetek lebegnek az égen. Nem emlékszem, hogy folytatása volt-e.
De alighanem mással is előfordult ugyanez. Történt ugyanis évekkel később, hogy a C64-eshez szereztem új játékokat. Betöltöm az egyik űrhajós-lövöldözőset. Elindítom. És... lefordulok a székről. Ott vannak a fekete háttér előtt az én ufóim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!