Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez a szexuális...

Mit jelenthet ez a szexuális álom?

Figyelt kérdés
Azt álmodom már 2 napja, hogy egy nagyon szépen berendezett szobában fekszem. Látszik a környezetből, hogy pénzben nincs hiány.. a plafont nézem és a körülöttem lévő környezetett egész végig... de fekszik rajtam egy hosszú sötétbarna hajú borostás férfi...( való életemben soha nem láttam, sőt soha nem voltam ilyen férfival együtt) és hát ezzel a férfival szeretkezem..vagyis, én nagyon nem élvezem.. undorodtam ettől a férfitől, de közben féltem is. Egész álmom alatt kiabált velem, parancsolgatott, hogy ne mozogjak.. most kiabáljak..simogassam a hátát...én meg tettem amit mond.. de nagyon közömbös volt számomra. Aztán amikor végre felkeltem, lehet, hogy sokan nem hiszik el..de féltem, és éreztem magamon a férfit..olyan valósághű volt.. és féltem..nem tudom mitől. az ébredés után sokáig feküdtem az ágyban, és igazából nem tudom miért féltem és undorodtam ettől a férfitől, mert így visszagondolva helyes volt. A második este is ezt álmodtam de mikor reggel felkeltem nem éreztem azt a nagy félelmet ébredés után mint elsőnek.

2013. dec. 5. 15:37
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem neked meggyőződésed, hogy a legtöbb pasi, önző, akaratos, parancsolgató stb. Vagy legalábbis attól félsz, hogy kifogsz egy hasonlót.

Egyébként apukádat milyen jellemnek tartod? Elnéző veled, vagy inkább szigorú és makacs?

2013. dec. 5. 18:21
 2/9 A kérdező kommentje:
elnéző velem. igaz makacs is és önfejű ..
2013. dec. 5. 18:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak arra voltam kíváncsi mi az oka a "fériképednek". Akkor kevésbé valószínű, hogy apukád miatt, inkább a tapasztalatok, tévhitek, félelmek állnak a háttérben. Fiatal korban nagyon gyakori.
2013. dec. 6. 16:49
 4/9 anonim ***** válasza:
90%
Sok nő álmában szerepel az erőszaktevés. Ez egyfajta elterelés: megtörténik a vágyott aktus, de ő maga mégsem bűnös, hiszen őt megerőszakolják.
2013. dec. 9. 21:59
 5/9 anonim ***** válasza:
Utolsó: kíváncsi lennék, hogy vajon miért tekinti bűnnek a szexet? Nevelés? Vallás? Vagy a szokásos társadalmi képmutatás?
2013. dec. 10. 11:00
 6/9 anonim ***** válasza:
A nőkkel szemben komlyabb elvárásokat támaszt a társadalmi megítélés. A szüzesség elvesztése ezért mindig valamennyi bűntudattal társul. Ilyenkor kapnak szerepet a fent jelzett szexuális álmok.
2013. dec. 11. 10:42
 7/9 anonim ***** válasza:
Van benne valami. Ha egy férfi sok csajjal kavar akkor az macsó, vagy csődör, de ha egy nő teszi ugyanezt akkor k**rva. Csöppet sem egyenlő a megítélés. Érdekes viszont, hogy a nők egymást is hajlamosak lek**rvázni. Eléggé nagy öngól.
2013. dec. 11. 11:05
 8/9 A kérdező kommentje:
ha az álmok vissza -vissza térnek, mit tehetnék ellenük?
2013. dec. 18. 22:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha visszatérő, meg kell találnod a forrását. Ugyanazzal a férfival álmodsz mindig? Biztos nem láttad már valahol? Utcán, filmben, újságban, tévében stb.
2014. júl. 8. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!