Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom a...

Mit jelenthet ez az álom a kaszással?

Figyelt kérdés
A barátoméknál voltam. Minden teljesen más volt, az anyukája már nem kedvelt. Egyszer csak megjelent a kaszás. Fehér arca volt, a szeméből vér csurgott és fekete hosszú köppenyt viselt. Egyszer csak egy erdő előtt álltunk sokan, és valaki fényképezkedni akart az erdő előtt. A háttérben megjelent a kaszás újra. És ahogyan hátra nézett az a személy, én láttam, hogy a kaszás milyen magas volt. Szinte óriás. Mit jelenthetett ez? Nagyon félek.
2013. nov. 30. 08:34
 1/3 anonim válasza:
Esküszöm ma éjjel én is kaszással álmodtam!! Csak nekem egyszer jelent meg. Én is berezeltem kicsit de ne izgulj szerintem nincs semmi jelentősége.
2013. nov. 30. 08:50
 2/3 A kérdező kommentje:

Te mit?

Köszönöm.

2013. nov. 30. 09:05
 3/3 Captain Hindsight válasza:
én múltkor motoros kaszással álmodtam és nem történt semmi úgyhogy ne izguljatok
2013. dec. 7. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!