Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mi a különbség azok az emberek...

Norby666 kérdése:

Mi a különbség azok az emberek között, akik emlékszenek az álmaikra és azok között akik nem?

Figyelt kérdés
Mert az ismerőseim állítják,hogy ők egyáltalán nem vagy csak ébredés után nagyon rövid ideig emlékeznek?Én például több óráig is szinte teljesen tisztán emlékszem az álmaimra.
2013. nov. 25. 15:53
 1/5 anonim ***** válasza:
66%
Az hogy az egyik emlékszik rá, a másik nem. Ez a különbség
2013. nov. 25. 15:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Úgy tudom, hogy alvás közben kétféle állapot van. Az egyik az mikor álmodsz, a másik az mikor nem álmodsz. Alvás közben ez a két állapot váltogatják egymást. Ha akkor ébredsz fel mikor álmodozó állapotban vagy, akkor emlékszel az utolsó álmodra, ha a másikban ébredsz fel, akkor nem emlékszel.
2013. nov. 25. 16:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Hogy az egyiknek izgi az alvás, mert álmodik, a másiknak viszont uncsi, mert nem álmodik.
2013. nov. 25. 18:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Én évekre visszamenőleg is emlékszem álmaimra.imádok álmodni.
2013. nov. 25. 22:02
 5/5 anonim ***** válasza:
58%
Az a különbség, hogy akik nem emlékeznek rá, azok biztosan nem járnak ide hülye álmos kérdéseket kiírni.
2013. nov. 25. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!