Mit jelenthet, mikor emberek átalakulnak az álmomban? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Másodszor álmodtam ilyet,legutóbb kb. fél évvel ezelőtt,csak akkor más volt a cselekmény helyszíne,körülményei stb,de ugyanaz a két ember "alakult át"... Az egyik a volt barátom (akivel már több,mint egy éve szakítottunk) A másik pedig a mostani barátom. Mikor először álmodtam ezt,még nem voltunk együtt a mostani barátommal,de már akkor is jó baráti viszony volt közöttünk. Olyasmi volt álmomban,hogy beszéltem A-val,elfordulok és már B van ott. Az álom végén pedig már mindketten ott voltak külön-külön.2013. nov. 19. 17:57
1/2 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy különösebb jelentősége lenne. Valószínűleg az, hogy a partner, akivel beszélgetsz - mint indivídum, általánosságban, vagy abban a szituban nem olyan fontos. Maga a közeg, a beszélgetés az, ami leköti a figyelmedet.
Mivel arra koncentrálsz, az agyad elkalandozik, és lazán felcserélhet karaktereket, szereptől függetlenül.
2/2 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen csak annyi a különbség hogy üldözött egy ember és elértem apukámat mellette biztonság volt de aztán anyuvá változott. passz. A tiédnél lehet hogy bár én nem vagyok túl vallásos de lehet hogy tényleg létezik az a bizonyos nagykönyv,amiben meg van írva mi lesz.És itt a két pasi cseréjéről van szó mert elment mellőled az egyik helyére a másik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!