Az egyik baratnom, azt almodta, hogy edesapam meghalt, mit jelent?
Figyelt kérdés
2013. nov. 15. 10:12
2/5 anonim válasza:
Álmodni egy L, halni is egy L...... Az áll a két L és a hallás is két L. Nem jelent semmit egyébként. Azt szokták mondnai hogy az sokáig él akinek halálhirét keltik vagy akinek a halálát álmodjuk meg. Én többször álmodtam már azt hogy kiesik a fogam. ez elvileg családtag halálát jelenti. Szerencsére mégsem történt semmi ilyen. Pedig már többször volt ilyen idöszakom hogy többször is ezt álmodtam.
3/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a vallaszokat
2013. nov. 15. 10:20
4/5 anonim válasza:
Én azt hallottam, hogy aki azt álmodja, hogy valamelyik családtagja meghalt, az az illető sokáig fog élni. :) De persze ez lehet, hogy hülyeség.Én egyébként minden családtagommal álmodtam már ezt. Tudom, hogy neked a barátnőd álmodta ezt, de lehet erre is érvényes xD
5/5 anonim válasza:
A halál az álomban változást jelent.Hasonlóan, mint tarot kártyában.Én is álmodtam évekkel ezelőtt, 3(!) éjszaka egymás után, h az akkori férjem meghal és mindig másképpen jut tudomásomra.
Változás volt a kapcsolatunkban, a volt férjem még most is él.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!