Álmomban farkasok üldöztek, én meg pisztollyal lövöldöztem rájuk. Egy feketét sikerült lelönöm, aztán megébredtem. Mit jelenthet?
Figyelt kérdés
2013. nov. 12. 14:28
1/5 anonim válasza:
A farkas védett állat. Ha megtudják, hogy lövöldöztél rájuk, sőt egyet lelőttél akkor barátom nyúlj mélyen a zsebedbe. Ezt jelenti, úgyhogy óvatosan célozgassál.
2/5 anonim válasza:
A minket üldöző farkas a saját
természetes indulatainktól való félelem vagy valamilyen elfojtott félelemről van szó. amit eddig Magadban
tartottál. és az álmaidban nyílvánulnak meg Ezek az úgynevezett félelmek. Üdv, Dr. Jigsaw pszichológus és pszichiáter.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a szellemes válaszokat. Jöhetnek még :)
2013. nov. 12. 20:01
5/5 anonim válasza:
A fekete, illetve a sötétség a tudatalattidat szimbolizálja. Hogy legyőzted, az azt jelenti, hogy tudatossá váltál... vagyis felébredtél. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!