Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álmomban farkasok üldöztek,...

Álmomban farkasok üldöztek, én meg pisztollyal lövöldöztem rájuk. Egy feketét sikerült lelönöm, aztán megébredtem. Mit jelenthet?

Figyelt kérdés
2013. nov. 12. 14:28
 1/5 anonim ***** válasza:
A farkas védett állat. Ha megtudják, hogy lövöldöztél rájuk, sőt egyet lelőttél akkor barátom nyúlj mélyen a zsebedbe. Ezt jelenti, úgyhogy óvatosan célozgassál.
2013. nov. 12. 15:01
 2/5 anonim ***** válasza:

A minket üldöző farkas a saját

természetes indulatainktól való félelem vagy valamilyen elfojtott félelemről van szó. amit eddig Magadban

tartottál. és az álmaidban nyílvánulnak meg Ezek az úgynevezett félelmek. Üdv, Dr. Jigsaw pszichológus és pszichiáter.

2013. nov. 12. 15:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Pszihoapu nem fél semmitől!
2013. nov. 12. 15:17
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a szellemes válaszokat. Jöhetnek még :)
2013. nov. 12. 20:01
 5/5 anonim ***** válasza:
A fekete, illetve a sötétség a tudatalattidat szimbolizálja. Hogy legyőzted, az azt jelenti, hogy tudatossá váltál... vagyis felébredtél. :)
2013. nov. 18. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!