Lehet tovabb fejleszteni, gyakorolni?
Az "oskor" ota(eleg reg ota) probalkozom a tudatos alommal,de soha nem jott ossze egesz a mai napig.Eddig mindig ugy volt,hogy lefekudtam reggel pedig felkeltem.Nem emlekeztem semmire,mintha nem is almodtam volna.De ma reggel felebredtem,megkaveztam es ugyereztem meg 1 oracskat pihenhetnek,mert nem ereztem valami kipihentnek magam.Visszafekudtem es ezutan jott az elso tudatos bagyis csak a tudatra ebredes,mert iranyitani nem tudtam
Miutan rajottem,hogy ez csak egy alom azutan probalkoztam iranyitani,de nem ment.Csak annyi tortent,hogy ugyereztem a szivveresem az egekbe ugrott.Ettol bepanikoltam es mozdulni akartam,de ekkor egy meg kellemetleneb dologra eszmeltem,nem mozdult semmim igy megjobban probalkoztam mozogni de erre felebredtem.
Szoval a regeny utan maga a kerdes az lenne,hogy lehetseges lenne tovabb fejleszteni valahogy ezt a tudatos alom dolgot,hogy iranyitani is tudjam ne csak addig jussak el,hogy "ez csak egy alom"??
Most akkor...mi van? Nem vágom, de biztos csak azért, mert korán van...
Egyébként lehet fejleszteni, igen. Hallgass binaural beats-et, állítólag jó álmaid lesznek tőle. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!