Duálpár lelkitárs ikerláng -van Aki megtalálta az Ikerlángját?
Figyelt kérdés
Van hogy meg se kell szòlalnotok de olvastok a màsik gondolatàban?2013. szept. 27. 11:14
1/8 anonim válasza:
Engem még '76-ban lefújtak egy poroltóval. Azóta nincs semmilyen lángom...
3/8 anonim válasza:
Bizony van !,,,saját tapasztalat...de még mennyire van ! Van ugy,h valamit szeretnék közölni xy-nal..és mire felnézek az irásból,a gépről,gyakorlatilag már meg is irta a saját gondolatomat,,hihetetlen,tudom,de van !,,,,létezik,és működik!
4/8 anonim válasza:
Igen, van ilyen. De megtalálni, sok idő, több élet kell hozzá. Sok életet leélünk más társakkal, esetleg barátunk, testvérünk szülőnk vagy gyerekünk lesz az ikerlángunk egy - egy életben. Közelebb vagy távolabb kerülhetünk egymáshoz, de valamilyen kapcsolat valószínű. Sok élet eltelik, és amikor már nagyon "érett" lelkek vagyunk, akkor megtaláljuk egymást, és visszaváltozunk eggyé, mint ahogy azért vagyunk ikerlángok, mert mikor lelkileg létrejöttünk, akkor egyek voltunk, egy gömb alakú lélek vált ketté. Így lett a jin meg a jang. Visszaegyesül a tökéletes gömb alak..
6/8 anonim válasza:
#4-es, te tudsz valamit ;) (#2)
8/8 anonim válasza:
Ja! Olvastam Eizabeth Claret Profet könyvében. Ez a címe: Ikerlángok és társlelkek ... (vagy lehet, hogy fordítva: Társlelkek és ikerlángok...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!