Mit jelenthet? Az elmúlt éjszakán azt álmodtam, hogy.
egy igazán mesébe illő szép nyuszikat ketrecbe kaptam.. egy párt azt hiszem fekete fehérek voltak. attól a fiútól akivel rendszeresen álmodok, szinte havonta egyszer. Arra emlékszem, hogy úgy kaptam tőle a nyulakat, hogy ő odarakta az ajtóm elé és elosont, hogy ne tudjam ő volt, de én az ablakból ezt láttam.
Igazából eddig nem foglalkoztatott, de nem értem hogy miért tér vissza az álmomba, egyébként baráti viszonyunk van, 2 éve nem is láttam, és nem tudnék vele többet elképzelni. Még annyit, hogy minden álmomban amikor vele álmodok, a háttérből segít rajtam, vagy velem van és általában 2en szerepelünk. Köszi előre a válaszokat!
A tudatalatti érdekes dolog. Talán a megjelenése azt sugallja, hogy vonzódsz hozzá - vigyázat, ez nem tudatosul! Lehet, hogy szép szögletes álla van, határozott megjelenése, férfias kisugárzása, ami hat a tudatalattidra akkor is, ha tudatosan nem tudnál vele elképzelni egy kapcsolatot.
Jó tanácsként annyit tudok csak adni, hogy ülj le vele, és mondd el neki az álmodat is, és azt is, hogy tudatosan nem tudnál vele elképzelni semmit. Ha nem is történik változás, egy jót biztosan beszélgethettek és így már ketten fogtok töprengeni, vajon miért is álmodsz ilyesmit - tehát veszteni valód nincs. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!