Miért álmodta egyszerre ugyanazt a nővérem és az öcsém?
Figyelt kérdés
A nővérem ma éjszaka azt álmodta,hogy apukánk meghalt. Az öcsém ugyanezen az éjszakán azt,hogy én haltam meg. Ez csak a véletlen műve vagy jelenthet valami rosszat? Nagyon megijedtünk!2013. aug. 19. 15:20
2/6 A kérdező kommentje:
Ugyanolyan témájút.De nem is ez a lényeg benne! Elnézést, nagyon ideges vagyok, nem figyeltem oda.
2013. aug. 19. 15:27
3/6 anonim válasza:
Par eve en azt almodtam anya meghalt, anyam meg, hogy a noverem halt meg. Meg mindenki el, kutya bajunk! Nem kell ennek tul nagy jelentoseget biztositani, sokszor azert almodunk egy bizonyos temarol, mert elozo nap tema volt. Lehet, hogy egyutt neztek valami akcio filmet, vagy csak szimplan megbeszeltek az esti hireket.
4/6 anonim válasza:
Ó, várj... pedig tudom... mindjárt eszembe jut... jah, persze... SEMMIT!
5/6 PetralovesKen válasza:
Hát ez igen érdekes kérdés...De biztos vagyok a válaszban..Írj privit és elmondom.Üdv:Egy profi álomfejtő:-)
6/6 anonim válasza:
Ha elmondjátok egymásnak nem fog valóra válni, nyugi, csak véletlen ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!