Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ha az esküvőmről...

Mit jelent ha az esküvőmről álmodom?

Figyelt kérdés
Többször előfordult már hogy megálmodtam a saját esküvőm. A sztori ugyan az: gyönyörű fehér ruha, egy kert tele fehér székekkel és egy gyönyörű boltív vörös rózsákkal. csak épp mindíg másak a vendégek. van mikor család tagok, van mikor idegenek, és olyan is volt mikor törpék voltak.

2013. aug. 15. 01:48
 1/5 anonim ***** válasza:
52%
meg fogsz halni. bocs.
2013. aug. 15. 03:50
 2/5 anonim ***** válasza:
A vágyaidat álmodod meg.
2013. aug. 15. 06:17
 3/5 anonim válasza:
Hogy rohadtul az esküvődön kattog az agyad.
2013. aug. 15. 08:08
 4/5 MrPifta ***** válasza:
azt, hogy nagyon szeretnéd. Nem tudom van-e barátod/barátnőd, ha van, beszélj vele, és javasold, hogy házasodjatok össze.
2013. aug. 15. 08:17
 5/5 A kérdező kommentje:

Normális válaszokat várok.

4: nincs jelenleg barátom de van egy férfi akiről régóta álmodozom.. mind1 ez egy bonyolult dolog.

de tény és való nagyo szeretnék egy esküvőt. bár ezzel még ráérek mert még csak 18 vagyok. köszönöm a választ.:)

2013. aug. 16. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!