Van egy visszatérő álmom ötletek, hogy mi lehet a jelentése?
1-2 évente szokott vissza térni de akkor min. 1 hétig kísért
az egyik: húgommal az éjjeli Kecskeméten gyalogolunk. jönnek mennek az autók mi a főút mellett vagyunk, és hiába stoppolunk az autók nem állnak meg egyszer csak teljes lesz a sötétség és találunk egy aknát, benne két zseblámpával én leeresztem a húgomat, ő felveszi a lámpát. egyszer csak fél méterrel lejjebb zökken az akna, és én pedig még időben rántom fel őt. Az akna mind lejjebb és lejjebb zökken míg végül elnyeli a sötétség. találunk egy sportöltözőt, és egy öreg bölcset benne. ő mindig azt mondja akármit kérdeztem tőle: The world riddle
pedig németes vagyok és még nem is hallottam ezt az angol mondatot.
A jelentésére is kíváncsi lennék
Ez egy figyelmeztető jellegű álom.Azt mutatja, hogy életed/életetek egy sötétebb szakaszában vagytok, olyan úton jártok, ahol nem találtok segítséget.Ezen az úton nem tud átsegíteni senki, magatoknak kell végigjárni, megtapasztalni ezt is.Valószínű most nincs megfelelő képetek, elképzelésetek a jövőről.Sötétben tapogatóztok.
Szerencsére van remény arra, hogy végül kiértek a sötétségből, csak sikerül megtaláni a "fényt".Na és ott a bölcs is, ami jó jel, idősebb emberek jó tanácsait, álmokban kapott hasznos sugallatokat érdemes lenne megfogadni, arra utal a bölcs jelenléte.amit mond azt jelenti, a világ talány, rejtély.
köszönöm az eddigi válaszokat valóban így van
de hogy kreálta az agyam azt az angol mondatot? Én németes vagyok soha nem tanultam angolt, pláne nem ezt a mondatot
Igazából nyelvtanilag nem helyes mondat.
Én meg egyszer álmodtam egy német szóval, pedig én meg angolos vagyok, másnapra csak arra emlékeztem, hogy a névelő die. Kis idő után rájöttem, hogy aznap egy könyvben láttam ezt a szót :D
Szóval tudat alatt is megjegyezhetted valahonnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!