Miért álmodtam a nőgyógyásszal?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Az álmoma következő volt az éjjel:
Van egy nőgyógyász akihez jártam "kezelésre".Fiatal,jóképű,kedves,nagyon megnyerő mint ember mint férfi :D Összejöttünk és dúlt a love ezerrel.Még szeretkezés közben is láttam magunkat és iszonyat jó érzés volt az álom. Na már most a való életben terhes vagyok,harmadik babát várom,de nem hozzá járok terhesgondozásra.
Mióta felébredtem ezen az álmon agyalok,azóta meg vagyok "őrülve" .Egyébként az álomban feltűnt dokival április óta nem találkoztam.
Mit jelenthet?Nagyon kiváncsi vagyok,köszönöm a válaszokat!
2013. aug. 9. 09:57
1/2 anonim válasza:
Semmit nem jelent. Egyszerűen elfantáziáltál arról, hogy milyen lehet egy nőgyógyásszal. És, ugye, ő az egyetlen, akit ismersz/ő jutott először eszedbe.
2/2 anonim válasza:
A babád hozzá akar járni terhesgondozásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!