Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Van köze az eseményeknek...

Van köze az eseményeknek egymáshoz?

Figyelt kérdés

Múlthéten azt álmodtam hogy a volt barátom megölel és azt mondja hogy nagyon sokat gondolt rám,hiányoztam neki.

Két nappal később szakított a barátnőjével. Jelent valamit az álmom?

2013. júl. 13. 16:35
 1/6 jdfGabrella ***** válasza:
Biztos rájőtt hogy szerelmes beléd.
2013. júl. 13. 17:01
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem hiszem.

Az első eset világosan mutatja, hogy tudat alatt még szexuálisan vonzódsz a barátodhoz.

a második pedig azt, hogy a barátod már nem szereti a jelenlegi párját.

Amennyiben nem miattad hagyta el, az események nem függenek össze.

2013. júl. 13. 17:13
 3/6 anonim ***** válasza:

Attól függ...

Ha az álmod előtt találkoztál a sráccal, vagy láttad őket együtt, akkor a tudatalattid bizony olvashatott apró jeleket, testtartásból, tekintetből, mozdulatokból, gesztusokból. Így az lehetséges, hogy a szakítás már ott volt a levegőben, amit észrevettél, és álmodban jött tudatos szintre. Az ölelés, és a hiányzás viszont lehet, hogy csak a vágyaid rávetítése a szituációra. Továbbra is figyelj, és majd kiderül! Nyomás aludni, hátha a következő álmod erről szól! :)

2013. júl. 13. 20:19
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem nem, több hónapja nem láttam!! És együtt sem őket :)

Köszönöm,lassan megyek is aludni,hátha folytatódik!:)

2013. júl. 13. 21:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor honnan tudtad meg azonnal, hogy szakítottak? Itt valami nagyn jól működő riadólánc van!! :)
2013. júl. 14. 12:08
 6/6 A kérdező kommentje:
Mert a legjobb barátnőm jóban van vele,és rögtön elújságolta :)
2013. júl. 14. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!