Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent az, ha azt álmodtam...

Mit jelent az, ha azt álmodtam, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

SRÁC vagyok, és azt álmodtam, hogy volt egy barátnőm, de én voltam a terhes, és rendesen nagy hasam volt. Felvetettem a barátnőmnek -aki meddő volt-, hogy ez bánt engem, erre ő azt mondta hogy 'nem kellene hogy bántson ez a tudat, mert a legtöbb lány mindent megadna egy olyan férfiért aki helyette hordja ki a babát'.

Ez a beteg álom mit jelent???

2013. jún. 15. 11:23
 1/2 Pityupocse ***** válasza:

Nem tisztázott, hogy a barátnőd valós-e vagy csak álmodtad hogy volt, (habár az utóbbira utaltál) továbbá ha valós akkor tényleg meddő-e.

Amennyiben csak álmodtad, a nő létezését, úgy csak egy elég nyakatekert ötlet az agyadtól, vagy a tudatalattidtól, attól függően, hogy ért-e valami hasonló behatás az elmúlt időben.

Nem kell izgulj, tudományosan teljesen kizárt, hogy méhed legyen, ezáltal terhes sem lehetsz. A barátnő viszont még összejöhet, hajrá.

2013. jún. 15. 20:00
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. jún. 17. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!