Kellene egy kis segítség az álmommal kapcsolatban. Mély
nyomot hagyott, és érdekelne miért. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Lehúztam a redőnyt a szobámban és lefeküdtem aludni. Az álmom a következő volt: A barátnőm számítógépen keresztül írt egy ismeretlen fiúnak valami sértőt (nem tudom mit). A barátnőm elment és az asztalom fölött rózsaszín cetlikre az volt írva: Ha a barátnőd nem írt volna, a fiú még élne! Én úgy értelmeztem hogy akinek írtunk megölt valakit. És itt felébredtem 1-42kor. Valamiért ha rá gondoltam az a szó jutott eszembe hogy sötétség angyala, ezért fel is húztam a redőnyöm hogy ne legyen olyan sötét. Másnap a barátnőmmel a szomszédjába átmentünk megetetni a macskát mert elutaztak a gazdái. Elmondtam neki hogy mit álmodtam és abban a pillanatban kinyílt az ajtó. Megijedtünk nagyon. Félek ettől az álomtól, de szeretném újraálmodni és megtudni hogy miért ölte meg a fiút...
2013. máj. 26. 12:29
1/8 anonim válasza:
az álmodban nem úgy értette hogy megölte hanem pl megsertette és öngyilkos lett
2013. máj. 26. 13:51
2/8 A kérdező kommentje:
Amikor álmodtam akkor biztos voltam benne hogy ő ölt meg valakit, de ahogy leírtam nekem is eszembe jutott ez a lehetőség is...
Nem tudom miért álmodtam ezt de szeretném ha újra előjönne ez a figura álmomban(annak ellenére hogy félek tőle) és szeretném tisztázni vele a dolgot, már ha ez lehetséges :)
2013. máj. 26. 16:24
3/8 anonim válasza:
Hogy lehúztad a redőnyt jól tetted, mert így emlékszel az álmodra (nagymamám szerint az el nem sötétített ablakba ha ébredés után nézel, elfelejted az álmod). Egyébként pedig pont az ellenkezőjét jelenti, amit a barátnőd írt annak a fiúnak, tehát az életben valószínű tetszik neki. (Erre utal a rózsaszín cetli is.) Ha valakinek a halálhíre kel,. minden álmoskönyv szerint sokáig fog élni az illető.
Tehát ez amolyan kis szerelmi álom, nem kell aggódni.
2013. máj. 26. 16:31
4/8 A kérdező kommentje:
De az álomban mindenki ismeretlen volt számomra a barátnőmön kívül. A rózsaszín cetli valószínűleg azért volt mert a barátnőm mindig ilyeneket tesz a táblámra.( Amúgy ma amikor az asztalnál ültem a bal oldalon elengedett a csavar és leesett. És valami más nyelven volt írva a felirat. Talán angolul de a lényeg hogy csak én értettem...
Hú hát ez egy furcsa kirohanás volt :) De legalább megtanultad a nevem ;)
2013. máj. 26. 22:02
7/8 anonim válasza:
Mindegy: ez így is-úgy is valami bekövetkező szerelem. Először a barátnőd találja meg a párját (azt a fiút, akit "megöl") , aztán te annak az illetőnek a személyében, aki az ajtó mögött áll. A macska megetetése, mert a gazdái otthagyták, az jelzi, hogy kezdetek felnőtté válni. Az, hogy a csavar kilazul, majd kiesik, jelzi azt, hogy pont a szerelmeitek miatt szakad meg a kapcsolat barátnőddel.
2013. máj. 26. 23:20
8/8 A kérdező kommentje:
Hát ezt nem tartom valószínűnek mert nagyon szoros a barátságunk és még csak kilátásban sincs szerelem egyikünk életében sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!