Mit jelenthet ha gyakran. Nagyon gyakran a világ végéről álmodok?
Figyelt kérdés
Bővebben az álomról:
nappal fent volt a hold
és lehetett látni h egy másik bolygóféle köröz körülötte
majd eltért és eltűnt a horizonton...hazafutottam h mit láttam
anyu mondta h ő is látta de biztos semmi gond mer eltűnt
aztán az a valami becsapódott a földbe
először láttam h hatalmas tűzfal jön felénk iszonyatos erővel, kérdeztem h fájni fog a halál? Aztán az átvonult rajzunk de még éltünk és jött egy másik de akkor már potyogtak darabok is...aztán mindenki meghalt
2013. máj. 20. 19:01
1/8 SmitiXD válasza:
Valószínű, hogy csak félsz a világvégétől. Lehet, hogy ez a hülye 2012 dec. 21-es maja világvége kavart be neked és csak most jön ki rajtad.
2/8 anonim válasza:
Valószínűleg azt, hogy gyakran, nagyon gyakran álmodsz a világ végéről.
3/8 anonim válasza:
Jaj,nehogy ismét elindítsatok egy világvégét.A tavai nem volt elég?Mennyetek csak vissza az ezotéria kategóriában 2012 szeptemberéig és nézzétek a kérdéseket.Minden második kérdés világvégés volt és baromi idegesítő.
4/8 anonim válasza:
Ja és válasz:Semmit.Egyáltalán semmit se jelent.Mintha nekem minden xxx kategóriás álmom jelentene valamit...De szép is lenne...
Poliateista
6/8 anonim válasza:
Legközelebb, ha ilyet álmodsz, nézz rá a naptárra, és oszt meg velünk az időpontot!
7/8 anonim válasza:
Neaggódj,én szinte minden 3. este a világvégével álmodok..
Meteor becsapódás..
Szerintem sokat gondolsz a világvégére:)
8/8 hunbula válasza:
Szerintem nyugtalan vagy, van valami fontos történés, amit nem tudsz irányítani. VAGY túl sok ilyen filmet néztél. Megesik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!