Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álmomban a családom kényszerít...

Álmomban a családom kényszerített, hogy házasodjam össze az unokatesvéremmel. Mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Az álom felért egy rémálommal. :S Nincs bajom az unokatesómmal, de azért mégsem akarok hozzámenni! Olyan, mint egy előre elrendezett házasság... Akkor ébredtem fel, amikor már az esküvő napja volt, és én azt tervezgettem, hogy hogyan hátrálhatnék ki a dologból, mert nagyon ellenkeztem. És senki nem értette, mi bajom van, senki nem állt az énvoldalamra. Borzalmas volt, most tök szar hangulatom van. :'(
2013. máj. 19. 11:33
 1/2 DarkLantern ***** válasza:
Az álmoknak nem mindig van jelentésük. Ennek max külön-külön lehetne értelmezést találni, így együtt házasság unokatestvérrel aligha
2013. máj. 19. 12:24
 2/2 anonim ***** válasza:
Előfordul, hogy az álmodónak a valóságban is vannak nézeteltérései a szüleivel, nem akarsz valamit, amit ők akarnak tőled, hogy csinálj, vagy ami legyél. Egyébként esküvőre menni az álmoskönyvek szerint betegség előjele.
2013. máj. 20. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!