Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Képzeletfölde tényleg létezik?

Képzeletfölde tényleg létezik?

Figyelt kérdés
Ez komoly kérdés, úgyhogy ha lehet, ne hülyéskedjétek el. Létezik egy olyan dimenzió, ahol a kitalált gondolataink jelennek meg? Például ha én kitalálok egy rózsaszín birkát, vagy egy repülő tetvet, akkor láthatom is őket? Ha létezik egy ilyen univerzum, nem lehet valahogy kapcsolatba lépni velük? És nem lehet, hogy az ufó észlelések is onnan jönnek?

2013. ápr. 26. 15:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerinted, ha létezne is, honnan kéne itt tudnia bárkinek is?
2013. ápr. 26. 16:27
 2/12 A kérdező kommentje:
Szerinted miért kérdeztem meg?
2013. ápr. 26. 16:36
 3/12 anonim ***** válasza:
Szerintem azért, mert feltételezed, hogy igen. Ebből következik, hogy biztos, hogy nem :D
2013. ápr. 26. 16:38
 4/12 SSJGoku ***** válasza:
igen a képzeletedben létezik!!!
2013. ápr. 26. 16:39
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Na most már értem miért írja ki a South Park minden epizód elején hogy "megtekintését semmilyen korosztálynak nem ajánljuk".

Mielőtt megkérdeznéd nincsenek se:

-medvedisznóemberek

-Srílankai mexikómabékák amiknek a tekintetétől meghalsz

-besz auruszok

-a Famili Guy-t nem lamantinok írják

-és Sad_dam Hus_sein nem a Sátán szeretője

2013. ápr. 26. 18:11
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanis ezek is voltak a South parkban mielőtt ezeket is komolyan vennéd.És ez nem a kérdés elhülyéskedése.Feltettél egy abszolút hüly_e kérdést,én meg a megfelelő reakciót adtam rá.poliateista
2013. ápr. 26. 18:11
 7/12 A kérdező kommentje:
Poliateista? Olyanok is vannak? Tyű. Attól, mert a South Parkban volt egy ilyen rész, még létezhet. És ha már a South Parknál tartunk, nem kezdtem el magamban áriázni a képzelet nótát, ami valahogy így van: Fedezd fel a képzeleteeeed, blablablabla képzeleteeeed... már erre sem emlékszem. De szerintem valami ilyesmivel lehet megidézni.
2013. ápr. 26. 20:52
 8/12 anonim ***** válasza:

5:

És Jézus nem vezet telefonos műsort, mert meghalt.

2013. ápr. 26. 21:28
 9/12 anonim válasza:
Miért? Ha valamiről nem tudunk, attól az még létezhet. Miért ne lehetne egy másik dimenzió, amit mi nem látunk, és ott megjelennek a gondolataink? Érdekes felvetés. Mondjuk én nem nagyon hiszem. Az UFO-ra tényleg mondják, egyesek, hogy itt vannak egy párhuzamos dimenzióban. De ezt a halottak lelkeire is mondják. Én egyiket sem igazán hiszem, főleg az UFO-kat, mert mi a jó édes anyjukért akarnának itt élni közöttünk, ha egyszer van saját otthonuk is? :D
2013. ápr. 27. 00:58
 10/12 Napkiraly ***** válasza:
amiket én képzeltem már, ha az mind tényleg létezne akkor a világ perverz hely lenne, mert azok nem maradnának képzeletföldén.
2013. ápr. 27. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!