Mit jelent ez az álom?
Figyelt kérdés
Tegnap ezt álmodtam. A TV-ben néztük a híradót és bemondták, hogy a környékünkön egy kék színű emberformájú szörnyet láttak. Ki mentünk az udvarra azt hiszem szalonnát sütöttünk. Ott volt egy nagy ágy matrac az udvar közepén. Felemeltük anyámmal, hogy odébb tegyük. És ott volt alatta ez a lény. Úgy nézet ki mint az ördög csak kék volt és rendes emberi lábai. Tele volt a teste ilyen szarv kinövésekkel. Vissza dobtuk a matracot és be futottunk a házba. Én hívtam a rendőrséget, hogy az udvarunkban van a " kék ember" . A telefonban csak röhögtek, hogy ne vicceljünk, kék ember nem létezik. Aztán hallottuk, hogy jön valaki az ajtóhoz. És akkor felébredtem. Nagyon rossz volt, nem tudtam vissza aludni. Hozzá teszem nem néztem kb. 1 hónapja TV-t mert egész nap melózok. Mikor haza jövök csak kajálok, zuhanyzok, és alvás. Szóval nem vagyok kíváncsi az olyan válaszokra hogy sok horror filmet nézek.2013. márc. 28. 17:26
1/2 Erik54 válasza:
szerintem csak 1 rossz álom volt.Nem minden álomnak van jekentősége
2/2 anonim válasza:
Azt,hogy joggal teszik ki a 18-as karikát az ijesztő filmekre. Legközelebb ne nézz ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!