Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Tegnap azt álmodtam, hogy a...

Tegnap azt álmodtam, hogy a Föld körül keringett egy második Föld és oda költöztek át a cigányok, mert elegük lett a rasszizmusból és én is mentem velük mert nem akartam egy rasszista bolygón maradni. Ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés

2013. márc. 27. 21:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szimbolika. Bizonyos értelemben most is két Föld van. Mondhatnánk, hogy a jóba belenyugvó lelkek és a vándorútra kelő, örök elégedetlen lelkek világa. Ez persze nem egy az egyben felel meg valamilyen népcsoportnak, nem azonosítható, csak amolyan "lelki" eszközökkel: mélyebben megismerve egymást. Nem hiszem, hogy sok köze volt a cigánykérdéshez az analógián túl.
2013. márc. 28. 10:45
 12/15 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy rohadtul unatkozol, nincs életed.
2013. márc. 28. 12:25
 13/15 anonim ***** válasza:
74%
Nagyon szép álom, remélem valóra válik :)
2013. márc. 28. 14:23
 14/15 anonim ***** válasza:

#7, #8, #9, #10, #13;

Rásszistá vádállátok vagyunk mind! :'D

2013. márc. 29. 09:00
 15/15 anonim ***** válasza:
41%
A Krúdy álmoskönyv szerint cigánnyal álmodni mindig veszteséget, veszedelmet jelent. A saját készítésű űrrakéta jelképezi a te látásmódodat, ami hogy házi jellegű, valószínű még nem kiforrott, még az idők során változni fog.Régi házban landolsz: visszatérsz valamihez, amit elfelejtettél, de régen számodra hasznos volt . A vasútállomás mindig egy vizsga vagy egy megmérettetés eredményét jelzi, a cigány házaspár pedig jelentheti a későbbi hivatásodat, életben betöltött szerepedet. Hogy a cigány férfi gitározott, azt jelenti, hogy egyébként szórakoztató társaság is tudsz lenni.
2013. máj. 21. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!